Fejr genåbningen af Danmark med en heldagstur i bus

Endelig begynder vi så småt at kunne vende tilbage til livet, som det var før Coronaens indtog. Ønsker du og din forening at fejre genåbningen af Danmark med en vellykket dagstur ud i det skønne danske land, så lad VT Bus arrangere og køre din tur.


Med VT Bus som dit busselskab kan du både få inspiration og forslag til dejlige udflugtsmål, eller lade os booke museer, aktiviteter og lignende samt arrangere forplejning og måltider. Det bliver ikke lettere at få en skøn dag i hyggeligt selskab. Vores moderne vognpark består af komfortable turistbusser, så vi matcher dit behov for transport. Vores hold af rutinerede chauffører får dit selskab trygt ud og hjem - og til tiden.


I VT Bus løser vi transportopgaver med udgangspunkt i myndighedernes retningslinjer og anbefalinger for buskørsel. Vil du hører mere om turistkørsel og busture med VT Bus. Kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk​

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.