VT Bus i Tjekkiet med AlfA Travel

Tidligere på måneden havde VT Bus fornøjelsen af at være på en busrejse fra fredag den 13. oktober til søndag 21. oktober til Tjekkiet med en gruppe for AlfA Travel. Turen blev kørt i vores nye Neoplan Skyliner-dobbeltdækker, der siden sommeren har serviceret vores mange kunder og samarbejdspartnere.


Tak for opgaven til AlfA Travel og til deltagerne på busrejsen for en rigtig god tur.


I VT Bus løfter vi dine opgaver inden for bustransport med vores vognpark af nye og komfortable turistbusser og minibusser og vores team af dygtige chauffører. Den kombination sikrer, at din buskørsel lever fuldt ud op til dine forventninger. Vi har busser og minibusser med plads fra otte passagerer op til 83 passagerer, så vi løser både dine store og mindre transportopgaver.


Læs mere om vores mange tilbud indenfor bustransport

👉 www.vtbus.dk


Om AlfA Travel

AlfA Travel er et dansk rejsebureau, med speciale i grupperejser og særligt studierejser. Vi arrangerer hvert år faglige og sociale rejser for ca. 1000 grupper og 30.000 gæster. Ekspert i grupperejser. Ekspert i studieture. Ekspert i firmarejser. Erfarne medarbejdere.


Læs mere om AlfA Travel 👉 https://alfatravel.dk/


Book din buskørsel med VT Bus på 28 44 80 02 eller VT@vtbus.dk, eller få mere information om vores tilbud inden for turistkørsel.


Vi er medlem af Dansk PersonTransport og Rejsegarantifonden.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.