VT Bus i Hamborg med Amazing Tours

Fra fredag til søndag var vores ene Man Lions Coach en tur i Hamborg med en gruppe for Amazing Tours. Herfra VT Bus skal der lyde en stor tak til Amazing Tours for opgaven, og tak til de mange deltagere for en rigtig god tur.


I VT Bus klarer vi alle typer af buskørsel med vores vognpark af nye og komfortable turistbusser. Vi kombinerer lækre busser med et hold af dygtige og servicemindede chauffører, og de to vigtige ingredienser sikrer, at din bustransport lever fuldt ud op til dine forventninger. 


Vores vognpark tæller turistbusser og minibusser med plads fra otte passagerer og op til 83 passagerer, så vi løfter både dine større og mindre transportopgaver.


Vi er et familieejet busselskab, der har kørt turistkørsel siden begyndelsen i 1975.


Læs mere om vores mange tilbud indenfor bustransport

👉 www.vtbus.dk


Om Amazing Tours

Amazing Tours tilbyder skræddersyede firma- og foreningsrejser, familierejser, temarejser og individuelle rejser. Få en rejseoplevelse udover det sædvanlige.


Læs mere om Amazing Tours

👉 https://amazingtours.dk/


Book din buskørsel med VT Bus på 28 44 80 02 eller VT@vtbus.dk, eller få mere information om vores tilbud inden for turistkørsel.


Vi er medlem af Dansk PersonTransport og Rejsegarantifonden.Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.