FC Fredericia tog sejren i slaget om Trekantområdet

I VT Bus – Trekantområdets busselskab – er vi stolte af at bakke op om vores to lokale klubber i NordicBet Ligaen i fodbold. I går mødtes FC Fredericia og Kolding IF Fodbold på Monjasa Park til Slaget om Trekantområdet. Det blev til en 1-0 sejr til hjemmeholdet FC Fredericia, der med resultatet fulgte godt op på onsdagens flotte 3-1 sejr over Superliga-klubben OB i pokalturneringen.


Resultatet betyder, at FC Fredericia ligger på 3. pladsen i rækken, mens oprykkerne fra Kolding IF Fodbold er placeret på 6. pladsen.


I VT Bus er vi busleverandør og eksponeringspartner i FC Fredericia, og i Kolding IF Fodbold er vi Guldpartner og busleverandør. Vi bakker også op om områdets håndboldstolthed KIF Kolding, hvor vi er busleverandør og partner. Det er en fornøjelse for os at kunne bakke op om nogle af de sportslige flagskibe i Trekantregionen.


Mangler du en komfortabel turistbus til din bustransport? I VT Bus skræddersyr vi altid din tur efter dine ønsker. Det sikrer, at din kørsel med os, lever fuldt ud op til dine forventninger.


Kombinationen af en vognpark med moderne turistbusser og vores hold af dygtige chauffører får dig og din gruppe trygt og sikkert ud og hjem. Med VT Bus kører du med et familieejet busselskab med mere end 45 års erfaring.


Læs mere om vores tilbud inden for bustransport

👉 www.vtbus.dk


For yderligere information eller et konkret tilbud på din tur

Kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller VT@vtbus.dk


Foto: Arkiv.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.