Blandende resultater for VT Bus’ klubber - vigtig sejr til KIF Kolding


Dejlig og vigtig sejr til KIF Kolding. Torsdag vandt KIF Kolding hjemme med 29-24 i bundbraget mod Lemvig Thyborøn. I Trekantområdets busselskab VT Bus bakker vi op om flere af områdets eliteklubber i håndbold og fodbold.


Fredag kørte vi med spillere og fans fra FC Fredericia i vores komfortable turistbusser, da klubben på udebane mødte AC Horsens i NordicBet Ligaen. Opgøret sluttede 1-1. I går måtte Kolding IF Fodbold hjemme se sig besejret med 1-0 mod Vendsyssel FF ligeledes i NordicBet Ligaen.


I VT Bus er vi busleverandør og Partner i KIF Kolding, Guldpartner og busleverandør til Kolding IF Fodbold, samt busleverandør og Eksponeringspartner i FC Fredericia.


Mangler du nye og behagelige turistbusser til din buskørsel? I VT Bus skræddersyr vi altid din bustransport efter dine ønsker. Det sikrer, at din kørsel med os, lever fuldt ud op til dine forventninger.


Kombinationen af en vognpark med komfortable turistbusser og vores hold af dygtige chauffører får dig og din gruppe trygt og sikkert ud og hjem. Med VT Bus kører du med et familieejet busselskab med mere end 45 års erfaring.


Læs mere om vores tilbud inden for bustransport

👉 www.vtbus.dk


For yderligere information eller et konkret tilbud på din tur

Kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller VT@vtbus.dk


Foto: Arkiv.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.