​Tag turistbussen på din studietur i stedet for flyet og rejs mere klimavenligt

Ønsker du og dine studiekammerater at tænke klimabelastningen ind i jeres studietur? I forhold til en personbil på benzin, toget eller flyet mindsker du CO2-aftrykket ved at rejse med en turistbus. 


I VT Bus er vi medlem af brancheforening Dansk PersonTransport, der har udregnet to eksempler på CO2-udledning ved forskellige transportformer, som du kan læse i illustrationen til dette opslag.

Med VT Bus bliver din studietur til én eller flere af Europas fantastiske destinationer kørt i nye og komfortable turistbusser med dygtige chauffører bag rattet. I løbet af sommeren 2023 har vi opgraderet vores vognpark med tre fabriksnye turistbusser.


Vi skræddersyr altid din tur efter dine ønsker. Det sikrer, at din tur lever fuldt ud op til dine forventninger. En studietur i bus giver dig og dine klassekammerater hyggelige dage med socialt samvær og skønne oplevelser i centrum. Med VT Bus kører du med et familieejet busselskab med mere end 45 års erfaring i buskørsel i Danmark og Europa.


Læs mere om vores tilbud inden for buskørsel på vores hjemmeside:​

👉 www.vtbus.dk


Vi er medlem af Dansk PersonTransport og Rejsegarantifonden.


Kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk og få et tilbud på din studietur.

Foto: Billederne er fra nogle af de studieture, som vi har kørt tidligere.Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.