​VT Bus i Italien med Blue Fox Support

Weekenden stod blandt andet i sportens tegn for VT Bus. Torsdag satte vi kursen mod Italien med 52 supportere fra Blue Fox Support i vores Man Lions Coach. Målet var Cortina D’Amprezzo, hvor ishockeyholdet fra Herning Blue Fox skulle forsøge at kvalificere sig til finalerunden i Continental Cup.


Det blev en succesfuld tur for med en 2. plads i puljen blev finalepladsen sikret efter tre kampe. Stort tillykke til Herning Blue Fox og ikke mindst til de mange Blue Fox Supportere, der bakkede holdet og klubben flot op. Mandag ramte bussen igen Herning.


Tak for opgaven til Blue Fox Support. Det er en fornøjelse at køre med jer.


Lørdag var vi en tur i Mors med håndboldklubben KIF Kolding, der mødte Mors/Thy i Nykøbing Mors. Vi havde to turistbusser afsted med spillertruppen og fanklubben Den Gyldne Hånd. Det blev desværre til et nederlag på 33-27 til KIF Kolding.


I VT Bus bakker vi op om Trekantområdets håndboldstolthed KIF Kolding som busleverandør og Partner.


Efterspørger du buskørsel i nye og komfortable turistbusser? I VT Bus kører du med et familieejet busselskab med mere end 45 års erfaring med turistkørsel.


Læs mere om VT Bus

👉 www.vtbus.dk


Book din tur med VT Bus på 28 44 80 02 eller VT@vtbus.dk, eller få mere information om vores tilbud inden for turistkørsel.


Vi er medlem af Dansk PersonTransport og Rejsegarantifonden.Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.