Bustransport i nye og moderne turistbusser

Ønsker du og dit firma, forening, institution eller gruppe kørsel i nye og komfortable turistbusser? Vælg VT Bus. Vi er et familieejet busselskab, som har tilbudt gode transportoplevelser siden 1975.


Her ses vores Mercedes Sprinter VIP-minibus på tur til Christiansborg med en gruppe fra Aabenraa. Vores vognpark tæller turistbusser og minibusser med plads fra otte passagerer og op til 83 passagerer, så vi løfter både dine større og mindre transportopgaver. I sommeren 2023 opgraderede vi vores vognpark med tre fabriksnye turistbusser.


I VT Bus klarer vi alle typer af buskørsel med vores vognpark af nye og komfortable turistbusser. Vi kombinerer lækre busser med et hold af dygtige og servicemindede chauffører, og de to vigtige ingredienser sikrer, at din bustransport lever fuldt ud op til dine forventninger. Din tur bliver altid skræddersyet efter dine ønsker.

Vidste du, at turistbussen er en grøn måde at rejse på? I forhold til personbiler kørende på benzin, tog eller fly mindsker du CO2-aftrykket ved rejse og transport som større gruppe med en turistbus.


I VT Bus er vi medlem af brancheforeningen Dansk PersonTransport, der har udregnet to eksempler på CO2-udledning ved forskellige transportformer*, som du kan læse i illustrationen i bunden af denne tekst.

Læs mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel i nye og komfortable turistbusser og minibusser

👉 www.vtbus.dk

For yderligere information om vores turistbusser eller et konkret tilbud på din buskørsel?

Kontakt VT Bus på 📱 28 44 80 02 eller 📧 VT@vtbus.dk

* https://www.danskpersontransport.dk/nyheder/flyer-turistbussen-den-groenne-maade-at-rejse-paa/

Nyhed fra Dansk PersonTransport offentliggjort 20. juni 2020.Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.