​VT Bus kørte tre point hjem for FC Fredericia

I VT Bus er vi glade for at kunne bakke op om Trekantområdets hold i 1. Division i fodbold, og vi kører både med FC Fredericia og Kolding IF Fodbold. I lørdags kørte vi en 2-1 sejr hjem til Fredericia, efter FC Fredericia ude slog HB Køge. Sådan FCF.


I Kvalifikationsspillet tog Kolding IF Fodbold hjemme imod Vendsyssel FF og med 1-1 holdt koldingenserne snor i nordjyderne i den tætte bundstrid. VT Bus er eksponeringspartner i FC Fredericia og sølvpartner i Kolding IF Fodbold. 


Vil du vide mere om, hvad VT Bus tilbyder.

https://vtbus.dk/vi-tilbyder/turistkoersel.aspx


Ønsker du at booke en tur med vores komfortable turistbusser og minibusser. Kontakt os på 28 44 80 02 / vt@vtbus.dk. Vi løser transportopgaver med udgangspunkt i myndighedernes retningslinjer og anbefalinger for buskørsel.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.