​VT Bus kørte tre point hjem for FC Fredericia

I VT Bus er vi glade for at kunne bakke op om Trekantområdets hold i 1. Division i fodbold, og vi kører både med FC Fredericia og Kolding IF Fodbold. I lørdags kørte vi en 2-1 sejr hjem til Fredericia, efter FC Fredericia ude slog HB Køge. Sådan FCF.


I Kvalifikationsspillet tog Kolding IF Fodbold hjemme imod Vendsyssel FF og med 1-1 holdt koldingenserne snor i nordjyderne i den tætte bundstrid. VT Bus er eksponeringspartner i FC Fredericia og sølvpartner i Kolding IF Fodbold. 


Vil du vide mere om, hvad VT Bus tilbyder.

https://vtbus.dk/vi-tilbyder/turistkoersel.aspx


Ønsker du at booke en tur med vores komfortable turistbusser og minibusser. Kontakt os på 28 44 80 02 / vt@vtbus.dk. Vi løser transportopgaver med udgangspunkt i myndighedernes retningslinjer og anbefalinger for buskørsel.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.