​Har du turistbussen klar til din tur i 2024?

Inden længe står 2024 for døren. Er du i gang med at planlægge en hyggelig udflugt ud i det skønne Danmark, et firmaarrangement, en grupperejse i bus, eller noget helt fjerde, der kræver bustransport i det nye år?

I VT Bus er vi klar til at hjælpe dig med både den rigtige turistbus og sparring på turen. Vi booker også gerne hele turen for dig med aktiviteter, restaurantbesøg og eventuelle overnatninger. Så bliver det ikke nemmere, og du kan læne dig tilbage og nyde turen og det gode selskab i bussen.

Med VT kører du i nye og behagelige turistbusser med dygtige chauffører bag rattet. Det giver komfortabel transport, og du kommer trygt og sikkert fra A til B og retur.

Ønsker du og din gruppe at tænke klimabelastningen ind i jeres grupperejse? I forhold til flyet, mindsker du CO2-aftrykket ved at rejse med en turistbus.


I VT Bus er vi medlem af brancheforeningen Dansk PersonTransport, der har udregnet to eksempler på CO2-udledning ved forskellige transportformer, som du kan læse i illustrationen til dette opslag.

Vores vognpark af nye og behagelige turistbusser har helt sikkert bussen, der matcher dine behov. Vi skræddersyr altid din tur efter dine ønsker. Det sikrer, at din bustransport med VT Bus lever op til dine forventninger. Alle vores turistbusser og minibusser er Euro6, den nyeste miljønorm.

Læs mere om vores mange tilbud inden for buskørsel

👉 www.vtbus.dk

I VT Bus kører du med et familieejet busselskab, der har levet af at levere gode transportoplevelser siden 1975.

Ønsker du yderligere information, eller vil du booke en ny og behagelig turistbus til din tur i 2024? Kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk


Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.