​Ekskursioner, virksomhedsbesøg og studieture kørt i nye og behagelige turistbusser

Står du for ekskursioner, virksomhedsbesøg, lejrskoler eller studieture på din skole eller uddannelsesinstitution? I VT Bus bliver din tur kørt i nye og behagelige turistbusser med dygtige chauffører bag rattet. Det sikrer tryg og komfortabel transport for din gruppe. Vi skræddersyr altid din tur efter dine ønsker, så din buskørsel lever fuldt ud op til dine forventninger.

I vores vognpark råder vi over nye og behagelige turistbusser og minibusser med plads til fra 8 til 83 personer. Så vi har helt sikkert bussen eller busserne, der matcher dit behov. Alle vores turistbusser og minibusser er Euro6, den nyeste miljønorm.

En studietur i turistbus giver dig og dine klassekammerater hyggelige dage med socialt samvær og skønne oplevelser i centrum. Samtidig er busrejsen grønnere end en flyrejse, når det kommer til Co2-udledning og klimaaftrykket.

Læs mere om vores tilbud inden for buskørsel på vores hjemmeside:

👉 www.vtbus.dk

Vi er medlem af Dansk PersonTransport og Rejsegarantifonden.

Kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk og få et tilbud på din studietur eller ekskursion. Med VT Bus kører du med et familieejet busselskab med mere end 45 års erfaring i buskørsel i Danmark og Europa.

På billederne ses vores turistbusser på studieture og ekskursion i ind- og udland.Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.