​God jul og godt nytår ønskes i alle fra VT Bus

I VT Bus glæder vi os til inden længe at kunne danse om juletræet og pakke gaver ud i familiens skød efter et rigtigt travlt 2023. Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår, hvor der bliver tid til at nyde julehyggen med familie og venner.


- Vi ønsker god jul og et godt nytår til alle vores kunder, samarbejdspartnere, passagerer og medarbejdere. Vi glæder os til et nyt og spændende år i 2024. Det forgangne år 2023 har været et dejligt travlt år for VT Bus.


- Vi har oplevet en positiv vækst i vores turistbus-afdeling, hvor vi har sagt goddag til mange nye kunder. Tak for den tillid I viser os, også tak til de rigtig mange gengangere blandt vores kunder. Det er dejligt, at vi har gjort os fortjent til, at I trofast vælger os som leverandør af bustransport. Den fine udvikling skyldes ikke mindst vores stærke team af servicemindede turistbus-chauffører.


- Vi har nu været i gang som lokalbusoperatør i Vejle Kommune for Sydtrafik i lidt mere end et år, og vi er kommet rigtig godt i gang med opgaven. Samtidig kører vores minibus-afdeling med daglig kørsel af mennesker med funktionsnedsættelse for Vejle Kommune rigtig godt. Fællesnævneren for de to afdelinger er en stab af dygtige chauffører, siger direktør i VT Bus, Benny Petersen.


Læs mere om vores tilbud inden for bustransport

👉 www.vtbus.dk


I VT Bus bliver din bustur kørt i nye og komfortable turistbusser med dygtige chauffører bag rattet. Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk


Foto: Arkiv.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.