​VT Bus med på holdet i Sønderjyske Fodbold

VT Bus bliver medspiller i Sønderjyske Fodbold. Vi er kommet med på holdet som VIP-Klub sponsor i Sønderjyllands fodboldstolthed.


- I VT Bus oplever vi i stigende grad kørsel med kunder fra Haderslev og det sønderjyske-område. Den fine opbakning vil vi gerne kvittere for ved at give noget tilbage til lokalområdet, derfor er vi blevet sponsor hos Sønderjyske Fodbold. Med samarbejdet bliver vi en aktiv del af klubbens netværk, ligesom vi får skabt endnu mere opmærksomhed om VT Bus i Sønderjylland. Vi glæder os til at følge klubben i kampen for oprykning til 3F Superligaen, siger direktør i VT Bus, Benny Petersen.


VT Bus er et familieejet busselskab, der lever af at levere gode transportoplevelser i nye og komfortable turistbusser.


Læs mere om vores tilbud inden for bustransport.

👉 www.vtbus.dk


Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.