VT Bus og FC Fredericia fortsætter langvarigt samarbejde

VT Bus og FC Fredericia har givet hinanden håndslag på og underskrevet en ny 2-årig samarbejdsaftale. Med aftalen fortsætter de to parter det stærke samarbejde, der begyndte tilbage i 2018, hvor Trekantområdets busselskab blev busleverandør og eksponeringspartner i FC Fredericia.


- Fra VT Bus’ side var det en let beslutning at fortsætte vores stærke parløb med FC Fredericia. Gennem samarbejdet med en professionel partner som FC Fredericia har vi fået skabt et godt og solidt netværk i byen og erhvervslivet, ligesom partnerskabet bidrager særdeles aktivt til, at VT Bus – Trekantområdets busselskab - bliver synliggjort i Fredericia Kommune, siger direktør i VT Bus, Benny Petersen.


- Det er de kommercielle muligheder, der er afgørende, når vi laver et samarbejde med FC Fredericia. Alligevel er det dejligt at opleve den sportslige succes, som klubben har haft i efterårets Pokalturnering. Det er stærkt arbejde af Michael Hansen og co. på grønsværen, og i VT Bus glæder vi os specielt til FC Fredericias to semifinalekampe mod Silkeborg IF senere på foråret, siger Benny Petersen.


Hos FC Fredericia ser salgsansvarlig Christian Holm Johansen frem til at fortsætte parløbet med Trekantområdets busselskab.


- I FC Fredericia er vi først og fremmest rigtig glade for, at vi sammen med VT Bus har lavet en 2-årig forlængelse af samarbejdet, og der dermed er lagt et ekstra år på i forhold til de aftaler, som vi plejer at lave sammen. Det er et bevis på, at begge parter er yderst tilfredse med samarbejdet, siger Christian Holm Johansen.


- Vi oplever VT Bus som en busleverandør, der leverer en rigtig stærk service med dygtige chauffører og nye turistbusser, uanset om det gælder kørsel af vores hold i NordicBet Ligaen eller kørsel af vores fanbusser. Det professionelle samarbejde og VT Bus’ service gør det helt naturligt for FC Fredericia at forlænge aftalen, så VT Bus fortsætter som busleverandør og tegner et nyt 2-årigt sponsorat i klubben, siger Christian Holm Johansen.


Læs mere om VT Bus’ tilbud inden for bustransport med nye turistbusser

👉 vtbus.dk


Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.