​VT Bus’ klubber i NordicBet Ligaen sparker foråret i gang


I VT Bus er vi glade for at kunne bakke op om en række af vores områdes eliteklubber i fodbold. Vi er busleverandør og partner i både FC Fredericia og Kolding IF Fodbold, og så er vi kommet med på holdet i Sønderjyske Fodbold som VIP-Klub sponsor.


I den kommende weekend sparker de tre klubber gang i et spændende forår i landets næstbedste række.


Fredag den 23. februar skal Kolding IF Fodbold en tur til Horsens i en af vores komfortable turistbusser, når klubben gæster AC Horsens. Lørdag er der dømt topbrag i Aalborg, når rækkens nr. 1 Sønderjyske Fodbold møder AaB. Søndag skal FC Fredericias mandskab en tur på landevejen, når vi kører for klubben til udekampen mod Hobro IK.


I VT Bus glæder vi os til at følge Kolding IF Fodbold, FC Fredericia og Sønderjyske Fodbold i forårets NordicBet Liga.


Med VT Bus bliver din buskørsel kørt i behagelige turistbusser med dygtige chauffører bag rattet. Det giver dig komfortabelt og tryg transport. Vi tilrettelægger altid din kørsel efter dine ønsker. Det sikrer, at du og din gruppes transport lever fuldt ud op til dine forventninger.


I vores vognpark har vi moderne turistbusser og minibusser med plads til fra 8 personer op til 83 personer. Alle vores turistbusser og minibusser er EURO6, den nyeste miljønorm.


VT Bus er et familieejet busselskab, der lever af at levere gode transportoplevelser i nye og komfortable turistbusser.


Læs mere om vores tilbud inden for bustransport.

👉 www.vtbus.dk


Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.