​VT Bus’ klubber ubesejrede i weekenden

Det blev en god weekend for VT Bus’ klubber i NordicBet Ligaen. Fredag havde vi to busser afsted med Kolding IF Fodbold, der i kampen for en plads i oprykningsspillet tog en vigtig 2-1 sejr ude mod AC Horsens.


Det var en fornøjelse at køre spillerbussen og en bus med stærkt opbakkende sponsorer til kampen i Horsens. VT Bus er busleverandør og guldpartner i Kolding IF.


Fornyeligt er vi blevet en del af netværket i Sønderjyske Fodbold som VIP-Klub sponsor. Lørdag viste førerholdet stærk moral, da sønderjyderne i topkampen ude mod AaB kom tilbage fra 0-2 og fik 2-2.


Søndag cementerede FC Fredericia, at holdet pt. er rækkens tredjebedste hold med en 2-0 sejr ude over Hobro. Sejren blev kørt hjem i vores lækre MAN Lions Coach. I VT Bus er vi busleverandør og eksponeringspartner i FC Fredericia.


Hos VT Bus bliver din buskørsel kørt i behagelige turistbusser med dygtige chauffører bag rattet. Det giver dig komfortabelt og tryg transport. Vi tilrettelægger altid din kørsel efter dine ønsker. Det sikrer, at du og din gruppes transport lever fuldt ud op til dine forventninger.


I vores vognpark har vi moderne turistbusser og minibusser med plads til fra 8 personer op til 83 personer. Alle vores turistbusser og minibusser er EURO6, den nyeste miljønorm.


VT Bus er et familieejet busselskab, der lever af at levere gode transportoplevelser i nye og komfortable turistbusser.


Læs mere om vores tilbud inden for bustransport.

👉 www.vtbus.dk


Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.