Sejre til VT Bus’ klubber i 1. Division

I VT Bus bakker vi op om og kører for Kolding IF Fodbold og FC Fredericia, derfor var det dejligt med en spillerunde, der bød på sejre til begge klubber. Onsdag kørte vi en særdeles vigtig 2-0 sejr til Kolding IF Fodbold hjem fra Hvidovre i kampen om at forblive i 1. Division. Fredag fulgte FC Fredericia op på naboernes sejr ved hjemme at slå HB Køge 3-0 i Oprykningsspillet. Dejligt med to sejre. Allerede i aften kører vi for FC Fredericia, der gæster Esbjerg fB kl. 18.30.


Vil du vide mere om, hvad VT Bus tilbyder.
https://vtbus.dk/vi-tilbyder/turistkoersel.aspx

Ønsker du at booke en tur med vores komfortable turistbusser og minibusser. Kontakt os på 28 44 80 02 /  vt@vtbus.dk. Vi løser transportopgaver med udgangspunkt i myndighedernes retningslinjer og anbefalinger for buskørsel.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.