​VT Bus i Paris for Rejsecenter Djursland


I sidste uge havde vi fornøjelsen af at have to dobbeltdækkere i Paris med en gruppe fra Learnmark Horsens for Rejsecenter Djursland. Den ene del af gruppen kørte i vores firestjernede Neoplan Skyliner, mens vi havde vores gode kollegaer fra Iversen Bus til at køre den anden dobbeltdækker.


I VT Bus takker vi Rejsecenter Djursland for opgaven, og vi håber alle deltagere fra Learnmark Horsens havde nogle skønne dage i den franske hovedstad. Tak for turen.


Hos Rejsecenter Djursland er den nærværende og personlige service i højsædet. De er specialister i at sammensætte individuelle rejser til store dele af verden. Rejsecenter Djursland har et tæt samarbejde med lokale rejseagenter og hoteller for at levere det bedste program til dig.


Læs mere om Rejsecenter Djursland

👉 https://www.rejsecenterdjursland.dk/


Efterspørger du bustransport i lækre firestjernede turistbusser? I VT Bus bliver din tur kørt i nye og komfortable turistbusser med servicemindede chauffører bag rattet. Den kombination sikrer dig og din gruppe en behagelig og tryg transportoplevelse.


Vi har lige tilføjet en fabriksny Neoplan Cityliner til vores vognpark af firestjernede turistbusser.


I VT Bus skræddersyr vi altid din bustransport efter dine ønsker, så din tur lever 100 procent op til dine forventninger.


I vores vognpark har vi moderne turistbusser og minibusser med plads til fra 8 personer op til 83 personer. Alle vores turistbusser og minibusser er EURO6, den nyeste miljønorm. VT Bus har overenskomst med 3F for alle vores chauffører, og vores chauffører deltager løbende i kurser.


Læs mere om vores tilbud inden for buskørsel på 👉 www.vtbus.dk


Eller kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk


VT Bus er et familieejet busselskab, der har levet af at levere gode transportoplevelser siden 1975.


Vi er medlem af Rejsegarantifonden og brancheforeningen Dansk PersonTransport.Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.