​Fremragende opbakning, da KIF tabte ude til Lemvig-Thyborøn


På trods af en fremragende opbakning fra en dobbeltdækker fyldt med fans fra fanklubben ”Den Gyldne Hånd” og sponsorer måtte KIF Kolding i aftes se sig besejret med 25-24 ude mod Lemvig-Thyborøn Håndbold i en vigtig bundkamp.


I VT Bus er vi busleverandør og partner i KIF, og udover dobbeltdækkeren kørte vi selvfølgelig også spillertruppen i én af vores firestjernede turistbusser.


Nu venter en gyserrunde lørdag for KIF Kolding, men med ét point hjemme mod Skjern Håndbold kan KIF sikre sig mod direkte nedrykning. Herfra VT Bus skal lyde en stor opfordring til at møde frem og bakke KIF-spillerne op i den vigtige kamp i Sydbank Arena. Kampen markerer samtidig KIF Koldings 40 år i den bedste række.


Mangler du bustransport i behagelige turistbusser? Hos VT Bus bliver din bustur kørt i firestjernede turistbusser, og vores hold af dygtige chauffører sikrer, at din gruppe kommer trygt og sikkert ud og hjem. Alle vores turistbusser og minibusser er Euro6, den nyeste miljønorm.


I vores vognpark råder vi over nye og behagelige turistbusser og minibusser med plads til fra 8 til 83 personer. Vi har lige tilføjet en fabriksny Neoplan Cityliner til vores vognpark af firestjernede turistbusser. Vi har helt sikkert turistbussen, der matcher dit behov.


VT Bus har overenskomst med 3F for alle vores chauffører, og vores chauffører deltager løbende i kurser.


Læs mere om vores tilbud inden for bustransport.

👉 www.vtbus.dk


Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur? 

Så kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk


I VT Bus er vi busleverandør og sponsor i KIF Kolding, Kolding IF Fodbold og 

FC Fredericia, og vi er VIP-Klub sponsor i Sønderjyske Fodbold.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.