Dejlig travl påske for VT Bus


​Zwolle i Holland, Hobro, Odense og Silkeborg er bare nogle af de destinationer, som VT Bus’ turistbusser har besøgt i en travl Påske. Vores lækre Neoplan Skyliner-dobbeltdækker var en tur i Holland med ungdomsspillere fra Hover IF, der deltog i et stort fodboldstævne. Vi håber alle havde en god tur.


Lang fredag stod også i fodboldens tegn, da FC Fredericia spillede første kamp i pokalsemifinalen ude mod Silkeborg IF. Vi havde ti busser afsted med spillere, sponsorer og fans fra FC Fredericia. Tak for opgaven. I VT Bus er vi mangeårig samarbejdspartner med FCF som busleverandør og eksponeringspartner.


En stor tak til vores gode kollegaer fra Iversen Bus, Lyngby Turistfart og CLC Turist, der hjalp os med at løfte opgaven.


Efterspørger du bustransport i behagelige turistbusser? Hos VT Bus bliver din bustur kørt i firestjernede turistbusser, og vores hold af dygtige chauffører sikrer, at din gruppe kommer trygt og sikkert ud og hjem. Alle vores turistbusser og minibusser er Euro6, den nyeste miljønorm.


I vores vognpark råder vi over nye og behagelige turistbusser og minibusser med plads til fra 8 til 83 personer. Vi har lige tilføjet en fabriksny Neoplan Cityliner til vores vognpark af firestjernede turistbusser. Så vi har helt sikkert turistbussen, der matcher dit behov.


VT Bus har overenskomst med 3F for alle vores chauffører, og vores chauffører deltager løbende i kurser.


Læs mere om vores tilbud inden for bustransport:

👉 www.vtbus.dk


Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.