​Bak op om Kolding IF Fodbold i afgørende sæsonafslutter

I VT Bus er vi rigtige glade for vores samarbejde og sponsorat med Kolding IF Fodbold. Torsdag aften kl. 19.00 spiller Kolding IF Fodbold sæsonens sidste kamp, når holdet på hjemmebane tager imod Skive IK. Og det er kun en sejr, der tæller for hjemmeholdet i bestræbelserne på at undgå nedrykning fra 1. Division.


- Vi håber, at rigtige mange vil købe billet og møde op torsdag aften og støtte Kolding IF Fodbold i den afgørende kamp. Klubben har været på en god rejse de seneste år, og i VT Bus håber vi, at klubben spiller sig til en ny sæson i 1. Division, så den rejse kan fortsætte på et højt sportsligt niveau. Som Sølvpartner i Kolding IF Fodbold oplever vi en professionel ledet klub, og Kolding som fodboldby hører til i 1. Division, så vi håber og tror på, at klubben gør sig fortjent til at forlænge opholdet i landets næstbedste række med en sejr torsdag, siger direktør i VT Bus, Benny Petersen.


Vil du vide mere om, hvad VT Bus tilbyder.

https://vtbus.dk/vi-tilbyder/turistkoersel.aspx


Ønsker du at booke en tur med vores komfortable turistbusser og minibusser. Kontakt os på 28 44 80 02 /  vt@vtbus.dk. Vi løser transportopgaver med udgangspunkt i myndighedernes retningslinjer og anbefalinger for buskørsel

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.