​Madsby Pige Cup igen godt kørende


Det er altid en fornøjelse at være med til at stå for transporten til større events og opleve de mange glade deltagere og være en del af en folkefest. Derfor glæder vi os i VT Bus over, at vi igen i år står for bustransporten til Danmarks største og hyggeligste pigestævne, Madsby Pige Cup i Fredericia. Fodboldstævnet afvikles i weekenden 31. maj til 2. juni 2024.


Tak til Madsby Pige Cup og Fredericia fF for opgaven.


Med vores busser sørger vi for, at deltagerne kommer trygt og sikkert frem og tilbage mellem banerne i Madsby og de forskellige indkvarteringssteder.


Madsby Pige Cup er et internationalt fodboldstævne med deltagelse af pigehold fra flere lande fra U/8 op til U/14. Sidste år var der rekorddeltagelse til stævnet i Fredericia med 196 deltagere.


Læs mere om Madsby Pige Cup

👉 https://www.madsbypigecup.dk/


I VT Bus har vi stor erfaring med at løfte transportopgaver til større events som idrætsstævner, festivaler og koncerter. Vi står udover Madsby Pige Cup blandt andet for transporten til Jelling Musikfestival, håndboldstævnet Humlebi Cup og til Owen Luft Kånsert 2024.


Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel med nye og komfortable turistbusser eller bestille en tur. Så kontakt os på 28 44 80 02 / vt@vtbus.dk eller besøg vores hjemmeside.


👉 www.vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.