​VT Bus’ firestjernede turistbusser kommer rundt i Danmark og Europa


Vores behagelige firestjernede turistbusser kommer vidt omkring både i Danmark og i Europa. Her ses vores Mercedes Tourismo på tur til det grønlandske hus i Århus med Fredericia Gymnasium og på tur til Fort Østerlund med Balle Musik- & Idrætsefterskole.


Vores Neoplan Skyliner dobbeltdækker har været en tur i Budapest med Jelling Rejser, og vi har også været en tur i Prag med Jelling Rejser.


Tak til Jelling Rejser, Balle Musik- & Idrætsefterskole og Fredericia Gymnasium for opgaverne.


Ønsker du en komfortabel transportoplevelse i firestjernede turistbusser? Vælg VT Bus som dit busselskab. Vi kombinerer lækre busser med et hold af erfarne og servicemindede chauffører, ligesom vi altid skræddersyr din bustransport 100 procent efter dine ønsker. Det sikrer, at din buskørsel lever fuldt ud op til dine forventninger.


I VT Bus er alle vores turistbusser firestjernede og Euro6, den nyeste miljønorm. Vores chauffører kører under overenskomst med 3F, og de deltager løbende i kurser.

Læs mere om vores tilbud inden for buskørsel med komfortable firestjernede turistbusser:

👉 www.vtbus.dk


Book din turistbus fra VT Bus på 28 44 80 02 eller VT@vtbus.dk, eller få mere information om vores tilbud inden for bustransport. Vi er medlem af brancheorganisationen Dansk PersonTransport og Rejsegarantifonden.


VT Bus bakker op om KIF Kolding, Kolding IF Fodbold, FC Fredericia og Sønderjyske Fodbold.
Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.