Tillykke med oprykningen til Sønderjyske Fodbold

I aftes sikrede Sønderjyske Fodbold sig oprykning til 3F Superligaen med en 2-1 sejr over FC Fredericia foran en fremragende kulisse med 6.555 tilskuere på Sydbank Park. Her fra VT Bus skal lyde et kæmpe tillykke med oprykningen til Sønderjyske Fodbold, Sønderjylland og Haderslev.


I VT Bus har vi den store fornøjelse at være VIP-klub sponsor for Sønderjyllands fodboldstolthed.


- Stort tillykke til Sønderjyske Fodbold med oprykningen. Vi glæder os til at følge Sønderjyske i 3F Superligaen. Vi håber alle i og omkring klubben fejrer det store resultat på behørigt vis, for det er kulminationen på en flot sæson, hvor alle i Sønderjyske Fodbold fra spillere, trænere, ledere til direktør, ansatte og frivillige har knoklet hårdt og dygtigt. Derfor fortjener alle at nyde triumfen, inden arbejdet med at blive klar til den nye sæson og livet i 3F Superligaen går i gang, siger direktør i VT Bus, Benny Petersen.


I VT Bus bliver din bustransport kørt i behagelige firestjernede turistbusser, og bag rattet sidder chauffører fra vores team af erfarne og servicemindede chauffører. Kombinationen af lækre turistbusser og dygtige chauffører sikre dig komfortabel og tryg buskørsel, ligesom du kommer fra A til B til tiden.


Alle vores busser er Euro6, den nyeste miljønorm. Vi prioriterer gode forhold for vores chauffører, der alle kører under overenskomst med 3F.


VT Bus er et familieejet busselskab, der lever af at levere gode transportoplevelser i nye og komfortable turistbusser.


Læs mere om vores tilbud inden for bustransport.

👉 www.vtbus.dk


Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.