​Dyrk sammenholdet og skab nye minder med en grupperejse i bus


Ønsker du og din gruppe at kombinere store oplevelser med hygge og socialt samvær? Så er en grupperejse i bus det rigtige svar. Samtidig mindsker du klimaaftrykket ved at rejse med en firestjernet turistbus i stedet for at tage flyet.


I VT Bus er vi medlem af brancheforening Dansk PersonTransport, der har udregnet to eksempler på CO2-udledning ved forskellige transportformer, som du kan læse i illustrationen til dette opslag.


Med VT Bus kører du med et erfarent busselskab, og din rejse foregår i komfortable firestjernede turistbusser. Vi arrangerer din pakkerejse ud fra dine og dit selskabs ønsker til busrejsen, og I slipper for at tænke på alt det praktiske med booking af hoteller, transport og indlagte aktiviteter.


Vi har fornyeligt tilføjet en fabriksny Neoplan Cityliner til vores vognpark. Så vi har helt sikkert turistbussen, der matcher dit behov. Alle vores turistbusser er firestjernede, og det giver dig en behagelig rejseoplevelse på vej til én af Europas mange fantastiske destinationer.


Vi har siden begyndelsen i 1975 været arrangør af busrejser i ind- og udland, og VT Bus har en bred vifte af professionelle samarbejdspartnere. Den kombination sikrer, at din rejse kommer til at leve fuldt ud op til dine forventninger til en grupperejse i bus.


VT Bus er medlem af Rejsegarantifonden og brancheforeningen Dansk PersonTransport.


Derfor skal du vælge VT Bus til din grupperejse i bus:


✔️ Din busrejse sker med en erfaren rejsearrangør


✔️ Du kører med komfortable firestjernede turistbusser


✔️ Vores team af rutinerede turistbuschauffører sikrer en behagelig rejse


Læs mere om grupperejser i bus på vores hjemmeside

https://vtbus.dk/vi-tilbyder/busrejser.aspx


For yderligere information om busrejser eller et konkret tilbud på din grupperejse i bus

Kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk for at høre om mere om vores tilbud inden for grupperejser og pakkerejser i firestjernede turistbusser.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.