En grupperejse i bus styrker sammenholdet og giver store oplevelserVar det noget med en grupperejse til skønne Spanien? Med en busrejse i komfortable firestjernede turistbusser får du rig mulighed for at dyrke socialt samvær og hygge dig, ligesom du mindsker klimaaftrykket ved at tage bussen i stedet for flyet.


I sidste uge havde vi to firestjernede turistbusser i Catalonien med Brandbjerg Højskole. Den ene af busserne blev kørt af vores dygtige kollegaer fra Iversen Bus.


Tak til Brandbjerg Højskole for opgaven og for en rigtig god tur.


I VT Bus er vi medlem af brancheforeningen Dansk PersonTransport, der har udregnet to eksempler på C02-udledningen ved forskellige transportformer, som du kan læse i illustrationen til dette opslag.


Hos VT Bus kører du i firestjernede turistbusser. Alle vores turistbusser og minibusser er Euro6, den nyeste miljønorm. Vores team af dygtige chauffører kører under overenskomst med 3F og deltager løbende i kurser.


Læs mere om vores tilbud inden for bustransport i komfortable turistbusser på vores hjemmeside:


👉 www.vtbus.dk


VT Bus er et familieejet busselskab, der har leveret gode transportoplevelser siden 1975. 


Vi er medlem af Rejsegarantifonden og brancheforeningen Dansk PersonTransport.


For et tilbud på din grupperejse i firestjernede turistbusser, eller yderligere information om vores tilbud inden for bustransport. Kontakt VT Bus på  28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk


Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.