​VT Bus medspiller i pokalfinalen

Man kan ikke sige Kristi Himmelfartsdag uden at sige pokalfinalen i herrefodbold i Parken. I VT Bus glæder vi os til at køre for glade fodboldfans til morgendagens pokalfinale mellem Silkeborg IF og AGF. Vi har flere af vores firestjernede turistbusser på bustransport til finalen, for blandt andre vores gode kollegaer fra Todbjerg Busser.


Tak for opgaven til Todbjerg Busser.


Efterspørger du bustransport i komfortable firestjernede turistbusser? Med VT Bus kører du med et familieejet busselskab, der har leveret gode transportoplevelser siden 1975. Vi skræddersyr altid din buskørsel efter dine ønsker. Det sikrer, at din tur lever fuldt ud op til dine forventninger. Kombinationen af lækre busser og dygtige chauffører får dig og din gruppe behageligt og sikkert ud og hjem.


Hos VT Bus kører du i firestjernede turistbusser, og alle vores turistbusser er Euro6, den nyeste miljønorm. Vores servicemindede chauffører kører under overenskomst med 3F og deltager løbende i kurser.


Læs mere om vores tilbud inden for bustransport i firestjernede turistbusser

👉 www.vtbus.dk


Book din tur med VT Bus på 28 44 80 02 eller VT@vtbus.dk, eller få mere information om vores tilbud inden for dagsudflugter og busture. Vi er medlem af brancheforeningen Dansk PersonTransport.


Foto: Arkiv.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.