​VT Bus i Zwolle med Hedensted IF

I Kristi Himmelfartsferien havde vi to firestjernede turistbusser afsted med fodboldspillere fra Hedensted IF til Holland. I alt var 115 spillere og 25 ledere fra HIF med i de to busser. Hedensted IF deltog i Veluwe Trophy Cup i Zwolle med syv hold fordelt på U12 - U15 drenge og U13/14 piger.


Tak for opgaven til Hedensted IF, og tak til alle deltagere for en god tur.


Efterspørger du behagelig bustransport i firestjernede turistbusser? Med VT Bus bliver din udflugt, grupperejse eller firmakørsel en tryg og komfortabel oplevelse med servicemindede chauffører bag rattet. Vi skræddersyr altid din buskørsel efter dine ønsker. Det sikrer, at din bustransport lever 100 procent op til dine forventninger.


Alle vores turistbusser er firestjernede, og alle vores turistbusser og minibusser er Euro6, den nyeste miljønorm. Vi har overenskomst med 3F for alle vores chauffører, og de deltager løbende i kurser.


VT Bus er et familieejet busselskab, der har leveret gode transportoplevelser siden 1975.


Læs mere om vores tilbud inden for buskørsel med komfortable firestjernede turistbusser:

👉 www.vtbus.dk


Book din turistbus fra VT Bus på 28 44 80 02 eller VT@vtbus.dk, eller få mere information om vores tilbud inden for bustransport.


Vi er medlem af brancheorganisationen Dansk PersonTransport og Rejsegarantifonden.Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.