​Sæsonen slut for VT Bus’ klubber i 1. division

Både FC Fredericia og Kolding IF Fodbold kører i VT Bus’ behagelige turistbusser til udekampene, og busselskabet bakker op om begge klubber, der i denne uge fik sæsonen afgjort.


Over 1400 tilskuere på et solbeskinnet Autocentralen Park skabte en flot opbakning, da Kolding IF Fodbold i aftes spillede sæsonens sidste kamp i 1. division. Skæbnen var dog hård ved hjemmeholdet, der på trods af en fin 2-0 sejr over Skive rykkede ud af rækken. Holdet manglede således kun et mål i at overleve i 1. division, da Vendsyssel FF samtidig slog Fremad Amager 2-1. Det betød, at begge klubber sluttede på 32 point og en målforskel på -18, og så blev flest scorede mål afgørende for, at Vendsyssel FF overlevede i rækken. Særdeles ærgerligt efter en god fodboldoplevelse. Kolding IF Fodbold slutter som nr. 11 i 1. division.


Onsdag aften tabte FC Fredericia holdets sidste kamp i turneringen med 2-1 ude til oprykkerne fra Silkeborg. Nederlaget betyder, at FC Fredericia slutter som nr. 5 i 1. division.


- Det er en fornøjelse at kunne bakke op om FC Fredericia og Kolding IF, og vi har haft mange gode fodboldoplevelser i den forgangne sæson. Med den udvikling, Kolding IF Fodbold er inde i, og den opbakning klubben oplever, som jeg ved selvsyn kunne konstatere i aftes, er jeg ikke i tvivl om, at Kolding IF Fodbold kommer stærkt tilbage i den nye sæson på trods af nedrykningen. Det bliver også spændende at se om FC Fredericia kan fortsætte de gode takter i toppen af rækken, der ikke bliver mindre interessant i den kommende sæson, siger direktør i VT Bus, Benny Petersen.


Ønsker du at booke en tur med vores komfortable turistbusser og minibusser og få samme kørselsoplevelse som Kolding IF Fodbold og FC Fredericia. Kontakt os på 28 44 80 02/ vt@vtbus.dk. Vi løser transportopgaver med udgangspunkt i myndighedernes retningslinjer og anbefalinger for buskørsel

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.