​VT Bus kørte studietur for IBC HHX Fredericia Middelfart


I denne uge har vi haft fornøjelsen af at være på studietur i Bruxelles med IBC HHX Fredericia Middelfart med én af vores firestjernede turistbusser. Tak for opgaven til IBC HHX Fredericia Middelfart, og tak for en god tur til alle deltagere.


Ønsker du og dine studiekammerater at tænke klimabelastningen ind i jeres studietur? I forhold til en flyrejse mindsker du CO2-aftrykket ved at rejse med en firestjernet turistbus.


I VT Bus er vi medlem af brancheforening Dansk PersonTransport, der har udregnet to eksempler på CO2-udledning ved forskellige transportformer, som du kan læse i illustrationen til dette opslag.


Med VT Bus bliver din studietur til én eller flere af Europas fantastiske destinationer kørt i nye og komfortable firestjernede turistbusser med dygtige chauffører bag rattet. Alle vores turistbusser og minibusser er Euro6, den nyeste miljønorm.


Vi har tidligere på året tilføjet en fabriksny Neoplan Cityliner til vores vognpark af firestjernede turistbusser. Så vi har helt sikkert den turistbus, der matcher dit behov.


VT Bus har overenskomst med 3F for alle vores chauffører, og vores chauffører deltager løbende i kurser.


Vi skræddersyr altid din studietur efter dine ønsker. Det sikrer, at din rejse lever fuldt ud op til dine forventninger. En studietur i bus giver dig og dine klassekammerater hyggelige dage med socialt samvær og skønne oplevelser i centrum.


Med VT Bus kører du med et familieejet busselskab med mere end 45 års erfaring i buskørsel i Danmark og Europa.


Læs mere om vores tilbud inden for buskørsel på vores hjemmeside:

👉 www.vtbus.dk


Vi er medlem af Dansk PersonTransport og Rejsegarantifonden.


Kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk og få et tilbud på din studietur.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.