​Rekorddeltagelse til Madsby Pige Cup betyder rekordmange busser fra VT Bus


Med 3500 deltagere er der rekorddeltagelse til årets udgave af Danmarks største og hyggeligste pigefodboldstævne, Madsby Pige Cup i Fredericia. Sidste år deltog 196 hold fra U/8-U/14 i stævnet, men i år deltager hele 288 hold i Madsby Pige Cup i den kommende weekend 31. maj til 2. juni 2024.


De rekordmange deltagende hold i Fredericias største årlige tilbagevendende idrætsstævne gør, at vi VT Bus i år stiller med 10 rutebiler til at stå for bustransporten fra indkvarteringsstederne til banerne i Madsby og andre steder i Fredericia mod fem rutebiler sidste år.


- Det er flot, at Madsby Pige Cup for andet år i træk kan melde om rekorddeltagelse. I VT Bus er vi stolte af at være partner på stævnets bustransport, og vi ser frem til at være en del af Danmarks hyggeligste pigestævne. Tak til arrangørerne Madsby Pige Cup og Fredericia fF for at vælge VT Bus til opgaven, siger direktør i VT Bus, Benny Petersen.


Læs mere om Madsby Pige Cup, der har deltagere fra Danmark, Tyskland, Norge og Sverige:


👉 https://www.madsbypigecup.dk/


Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel med nye og komfortable turistbusser eller bestille en tur. Så kontakt os på 28 44 80 02 / vt@vtbus.dk eller besøg vores hjemmeside.


👉 www.vtbus.dk


VT Bus er et familieejet busselskab, der har leveret gode transportoplevelser siden 1975.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.