​Stærke placeringer til VT Bus’ klubber i NordicBet Ligaen


I VT Bus er vi stolte af at kunne bakke op om tre af klubberne i landets næstbedste fodboldrække, NordicBet Ligaen. Vi er busleverandør og partner i både Kolding IF Fodbold og FC Fredericia, og VIP-klub sponsor i Sønderjyske Fodbold.


I weekenden sluttede de tre klubber sæsonen 2023/2024. Inden sidste runde lå det fast, at Sønderjyske Fodbold var sikret førstepladsen og oprykning til 3F Superligaen. Endnu en gang tillykke med oprykningen til Sønderjyllands fodboldstolthed.


Kolding IF Fodbold og FC Fredericia kæmpede om 3. pladsen i rækken, og den løb oprykkerne fra Kolding med, da de sluttede en flot sæson af med at spille 1-1 mod Sønderjyske Fodbold i Haderslev, samtidig med at FC Fredericia hjemme tabte 1-0 til Hobro IK. Resultatet betød, at FCF sluttede på 4. pladsen efter en sæson, der især huskes for klubbens stærke resultater i Oddset Pokalen, hvor semifinalen blev endestationen.


Vi glæder os til at følge de tre klubber i den nye sæson efter sommerferien, hvor Sønderjyske Fodbold er tilbage i landets bedste række.


Med VT Bus bliver din buskørsel kørt i behagelige firestjernede turistbusser med dygtige chauffører bag rattet. Det giver dig komfortabelt og tryg transport. Vi tilrettelægger altid din kørsel efter dine ønsker. Det sikrer, at du og din gruppes transport lever fuldt ud op til dine forventninger.


I vores vognpark har vi firestjernede turistbusser og minibusser med plads til fra 8 personer op til 83 personer. Alle vores turistbusser og minibusser er EURO6, den nyeste miljønorm.

VT Bus er et familieejet busselskab, der lever af at levere gode transportoplevelser i nye og komfortable turistbusser.


Læs mere om vores tilbud inden for bustransport:

👉 www.vtbus.dk


Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk.


På billedet ses et par af vores busser, da FC Fredericia var på besøg hos Sønderjyske Fodbold på Sydbank Park tidligere på sæsonen.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.