​VT Bus i Fængslet


I tirsdags var vores lækre Neoplan Skyliner-dobbeltdækker en tur i FÆNGSLET i Horsens med elever fra Bramdrup Skole fra Kolding. Tak for opgaven til Bramdrup Skole og til alle deltagerne på turen. Vi håber I havde en god tur.


I Europas største fængselsmuseum kan du opleve, hvordan hverdagen var for fangerne i Horsens Statsfængsel og følge i flugtkongen Carl August Lorentzens fodspor. Har du lyst til at opleve en af Danmarks mange spændende museer eller seværdigheder som Fængslet i Horsens?


Med VT Bus bliver din udflugt kørt i komfortable firestjernede turistbusser med servicemindede chauffører bag rattet. En udflugt i turistbus er en oplagt mulighed for dig, der vil kombinere store oplevelse med det sociale samvær og den hygge, som tiden i bussen er en naturlig ramme omkring.


I VT Bus skræddersyr vi altid din buskørsel efter dine ønsker. Det sikrer, at din tur lever 100 procent op til dine forventninger. Hos os kører du i firestjernede turistbusser. Alle vores turistbusser og minibusser er Euro6, den nyeste miljønorm. Vi har overenskomst med 3F for vores dygtige chauffører, der løbende deltager i kurser.


Læs mere om VT Bus’ tilbud inden for udflugter og busture

👉 https://vtbus.dk/vi-tilbyder/busture-endagsture.aspx


Book din tur med VT Bus på 28 44 80 02 eller VT@vtbus.dk, eller få mere information om vores tilbud inden for dagsudflugter og busture. Vi er medlem af brancheforeningen Dansk PersonTransport.


VT Bus bakker op om KIF Kolding, Kolding IF Fodbold, FC Fredericia og Sønderjyske Fodbold.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.