VT Bus kører til DIF Skole OL finale i Billund


I denne uge står Børnenes hovedstad Billund i idrætten og fællesskabets tegn, når 7.432 elever fra 346 klasser og 193 skoler fra 59 kommuner deltager i finalen i DIF Skole OL. I VT Bus glæder vi os til at stå for transporten til arrangementet, der giver børn fra 4.-8. klasse fra hele Danmark en olympisk Idrætsoplevelse.


Skole OL finalen løber af stablen fra tirsdag den 11. juni til og med fredag den 14. juni og byder på indmarch, fakkeltænding og konkurrencer i børnehøjde. Læs mere om DIF Skole OL finalen:

👉 https://skoleol.dk/


Tak til DIF Skole OL, fordi VT Bus får lov til at være en del af idrætsfesten. Vi har ti busser på opgaven, der blandt andet byder på kørsel fra Vejle Banegård til Billund, og kørsel af deltagere fra Lalandia til Billund Idrætscenter. Vi glæder os til at opleve fællesskabet og en masse glade og forventningsfulde børneatleter.


Skole OL finalen er endnu en folkefest som VT Bus får lov til at deltage i. I maj stod vi for shuttlebusserne og bustransporten til Jelling Musikfestival, og i forrige weekend kørte vi til Danmarks største og hyggeligste pigefodboldstævne, Madsby Pige Cup i Fredericia.


Har du brug for behagelig bustransport? I VT Bus bliver din tur kørt i firestjernede turistbusser med servicemindede chauffører bag rattet. Vi skræddersyr altid din tur efter dine ønsker. Det sikrer dig en transportoplevelse, som lever fuldt ud op til dine forventninger.


Alle vores turistbusser og minibusser er Euro6, den nyeste miljønorm. Vores chauffører kører under overenskomst med 3F og deltager løbende i kurser.


VT Bus er et familieejet busselskab, der har leveret gode transportoplevelser siden 1975.


Læs mere om os på:

👉 www.vtbus.dk


Book din tur med VT Bus på 28 44 80 02 eller VT@vtbus.dk, eller få mere information om vores tilbud inden for bustransport. Vi er medlem af brancheforeningen Dansk PersonTransport.


Foto: Arkiv.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.