​Haveselskabet i Padborg nød Bornholm i fulde drag

I sidste uge var Haveselskabet i Padborg på en busrejse til Bornholm med VT Bus, og turene til og fra solskinsøens mange seværdigheder blev kørt i en af vores komfortable og moderne turistbusser, og der var rig lejlighed i selskabet til at vende de mange oplevelser og nyde samværet i bussen undervejs.


Ønsker du og dit selskab, gruppe eller forening en vellykket dagstur eller busrejse i Danmark, så vælg VT Bus som arrangør af din tur. Vi har stor erfaring i at arrangere alle typer af dagsture, busrejser og udflugter, og med os som dit busselskab kan du både få inspiration til turen med forslag til spændende destinationer og udflugtsmål, eller lade os booke aktiviteter, museer og lignende samt arrangere måltider og forplejning. Så bliver det ikke lettere at få en hyggelig dag eller uge i godt selskab i vores dejlige land.

Vi løser transportopgaver med udgangspunkt i myndighedernes retningslinjer og anbefalinger for buskørsel.

Er du interesseret i at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig? Kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.