​VT Bus busleverandør i Sønderjyske Fodbold


I det tidlige forår 2024 blev VT Bus VIP-klub sponsor i Sønderjyske Fodbold, og nu kan vi med stolthed offentliggøre, at VT Bus styrker samarbejdet med klubben og bliver busleverandør til Sønderjyllands fodboldflagskib.


- Vi glæder os til at køre for både Sønderjyske Fodbolds hold i 3F Superligaen og klubbens andre hold. Vi ser det som et stort plus for VT Bus, at vi bliver en endnu mere aktiv medspiller i og omkring Sønderjyske Fodbold. I vores tid som samarbejdspartner i Sønderjyske Fodbold har vi i VT Bus oplevet stor effekt af at være en del af et stærkt sønderjysk netværk, og som busleverandør bliver VT Bus bare endnu mere synlig i Sønderjylland. Det ser vi frem til, og vi glæder os til at løfte opgaven som busleverandør, siger direktør i VT Bus, Benny Petersen.


I VT Bus sker din buskørsel i komfortable firestjernede turistbusser med servicemindede chauffører bag rattet. Vi skræddersyr altid din bustransport efter dine ønsker. Det sikrer, at din bustur lever fuldt ud op til dine forventninger.


Alle vores turistbusser og minibusser er Euro6, den nyeste miljønorm, og vores chauffører kører under overenskomst med 3F og deltager løbende i kurser.


Læs mere om vores tilbud inden for bustransport i firestjernede turistbusser.

👉 www.vtbus.dk


Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk


Vi er et familieejet busselskab, der har leveret gode transportoplevelser siden 1975.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.