Tag bussen på ski og styrk dine kunder eller medarbejderes relationer

​Ønsker du at forkæle dine kunder eller medarbejdere med en skirejse til vinter? I VT Bus tilbyder vi i samarbejde med Ski-Claudi skræddersyede skiture, der matcher din virksomheds ønsker og budget. Lige fra det rigtige hotel, til liftkort til spændende pister og booking af alle aktiviteter på rejsen.


Din tur bliver kørt i 1. klasses turistbusser med borde, så relationerne og samværet allerede kan dyrkes og styrkes undervejs til pisterne i Østrig eller Schweiz. I VT Bus har vi mere end 45 års erfaring med at arrangere og køre busrejser, og vi har teamet op med Ski-Claudi, der er specialister i skirejser. Det sikrer en skirejse rig på gode oplevelser og styrkelse af netværket for dine kunder eller medarbejdere.


VT Bus er medlem af Rejsegarantifonden.


Ønsker du at høre mere om de forskellige muligheder for firma-skirejser eller booke en skirejse? Kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller e-mail: vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.