Efterspørger du komfortabel bustransport til dine medarbejdere eller forretningsforbindelser?

Med VT Bus som din busleverandør af firmakørsel bliver din buskørsel kørt i firestjernede turistbusser med servicemindede chauffører bag rattet. Det giver dig og din gruppe en behagelig transportoplevelse. Vi skræddersyr altid din firmakørsel efter dine ønsker, og det sikrer, at din bustransport lever 100 procent op til dine forventninger.


Vi har vognparken til at løse både dine store og mindre transportopgaver. Vores firestjernede turistbusser og behagelige minibusser har plads fra otte passagerer og op til 83 passagerer.


VT Bus lever af at tilbyde komfortabel bustransport, og derfor opgraderer vi løbende vores vognpark, så vi kan tilbyde behagelig kørsel i firestjernede turistbusser med god komfort. Fornyeligt har vi sagt goddag til en fabriksny Mercedes-Benz Tourismo turistbus.


Fælles for busserne i vores vognpark er, at de er Euro6, den nyeste miljønorm. I VT Bus har vi overenskomst med 3F for alle vores chauffører, og vores chauffører deltager løbende i kurser.


Læs mere om vores tilbud inden for firmakørsel med firestjernede turistbusser:

👉 https://vtbus.dk/vi-tilbyder/firmakoersel.aspx


For yderligere information eller et konkret tilbud på din firmakørsel

Kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk


VT Bus er medlem af Rejsegarantifonden og brancheforeningen Dansk Persontransport.


VT Bus er et familieejet busselskab, der har leveret gode transportoplevelser siden 1975.


Vi bakker op om sporten i Trekantområdet og Sydjylland som busleverandør for og samarbejdspartner i Kolding IF Fodbold, FC Fredericia, KIF Kolding og Sønderjyske Fodbold.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.