Giv eleverne en skioplevelse med VT Bus

Skal dine elever have en skirejse rig på oplevelser og med mulighed for at dyrke kammeratskabet? Med en busrejse fra VT Bus og Ski-Claudi får eleverne stor lejlighed til at dyrke samværet og dele oplevelserne under rejsen i bussen til og fra pisterne i Østrig eller Italien.


VT Bus skræddersyr skiture for efterskoler og højskoler, så rejsen rammer jeres behov og budget. Lige fra valg af det rigtige hotel, til liftkort til spændende pister og booking af alle aktiviteter på rejsen.


Din tur bliver kørt i nye turistbusser, så eleverne kan styrke relationerne og nyde samværet på rejsen sydpå. I VT Bus har vi mere end 45 års erfaring med at arrangere og køre busrejser og sammen med Ski-Claudi, der er specialister i skirejser, skruer vi skirejser sammen, der giver eleverne store oplevelser i sneen og styrker sammenholdet i gruppen.​


VT Bus er medlem af Rejsegarantifonden.


Ønsker du at høre mere om de forskellige muligheder for skirejser målrettet efterskoler og højskoler eller booke en skirejse? Kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller e-mail: vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.