VT Bus kører gerne sportslige oplevelser og sejre hjem

Skal du og din klub til et sportsstævne eller turnering i ind- eller udlandet? Lad VT Bus stå for transporten. Din tur bliver kørt i moderne og behagelige turistbusser, og vores team af dygtige chauffører får dig og din gruppe ud og hjem til tiden - trygt og effektivt. Du og dine holdkammerater kan koncentrere jer om at nyde det sociale samvær i bussen.

I VT Bus har vi stor erfaring med at køre for sportsklubber, og vi er fast busselskab for FC Fredericia og Kolding IF Fodbold. Vi har vognparken til både store og små grupper, og vi tager altid afsæt i dine ønsker til buskørsel. ​

Er du interesseret i at få et tilbud på transporten til et stævne eller en turnering? Kontakt os på 28 44 80 02 eller ​vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.