​VT Bus kører for FC Fredericia og Kolding IF Fodbold

I weekenden kører VT Bus igen for de to fodboldklubber, som vi bakker op om. Lørdag spiller Kolding IF Fodbold træningskamp mod SC Weiche Flensburg, og søndag kl. 15.00 skal FC Fredericia forsøge at følge op på den fine premieresejr mod Hobro, når holdet gæster oprykkeren fra Nykøbing FC i NordicBet Ligaen.


Skal du og din klub til et sportsstævne eller turnering i ind- eller udland? Lad VT Bus stå for transporten. Din tur bliver kørt i moderne og behagelige turistbusser, og vores team af dygtige chauffører får dig og din gruppe ud og hjem til tiden - trygt og effektivt. Du og dine holdkammerater kan koncentrere jer om at nyde det sociale samvær i bussen.


Er du interesseret i at få et tilbud på transporten til et stævne eller en turnering? Kontakt os på 28 44 80 02eller ​vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.