Tag din pensionistforening eller efterlønsklub med på en hyggelig bustur eller busrejse og dyrk det sociale samvær med VT Bus

En bustur til bunkermuseet Tirpitz i Blåvand. En udflugt til det nye H. C. Andersens hus i Odense eller en busrejse til Mosel. Det er blot nogle af de mange muligheder, der er for at få en eller flere hyggelige dage med socialt samvær og skønne oplevelser i centrum. Som dit lokale busselskab skræddersyr vi din tur til dine ønsker, og rammen om jeres dag er vores komfortable og nye turistbusser.

Lokalt familieejet busselskab med erfarne chauffører og nye turistbusser

Vi har mere end 45 års erfaring i at arrangere endagsture og busrejser, og vi ved, at den gode oplevelse bliver skabt i et tæt samarbejde mellem dig som kunde og VT Bus. Har du selv arrangeret din tur eller rejse og efterspørger transport i behagelige og moderne turistbusser med rutinerede chauffører bag rattet? Eller ønsker du en færdigarrangeret udflugt eller busrejse, hvor transport, museer og aktiviteter samt måltider og eventuelle overnatninger er booket for din gruppe? I VT Bus løfter vi begge opgaver med afsæt i dine ønsker og behov. Vi er medlem af Rejsegarantifonden.​

Om VT Bus

Vi er et familieejet lokalt busselskab, og siden begyndelsen i 1975 har vi kørt udflugter, heldagsture og busrejser for et hav af foreninger og selskaber, så VT Bus er et erfarent busselskab. Kombinationen af vores hold af erfarne chauffører og en vognpark med nye turistbusser er din garanti for en hyggelig tur med socialt samvær i højsædet.

Ønsker du at booke en bustur, udflugt eller busrejse eller få et tilbud på din tur?

Kontakt Benny Petersen, VT Bus på telefon: 28 44 80 02 eller e-mail vt@Vtbus.dk​

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.