Kom så KIF Fodbold!

I VT Bus kører vi for Kolding IF Fodbold, og lørdag kl. 13 sparker koldingenserne gang i "Operation Oprykning", når klubben hjemme på Autocentralen Park tager imod Thisted FC. I busselskabet er direktør Benny Petersen særdeles tilfreds med samarbejdet med Kolding IF Fodbold, hvor VT Bus er Sølvpartner.


- Vi har kørt for Kolding IF Fodbold og været en del af klubbens sponsornetværk siden forårssæsonen, og på trods af nedrykning fra 1. Division har vi oplevelsen af en professionel drevet fodboldklub, og vi ser frem til at servicere Kolding IF’s spillere med vores nye turistbusser og til forhåbentlig at køre en del sejre hjem i den nye sæson i jagten på oprykning, siger direktør i VT Bus, Benny Petersen.


Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på: 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk 

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.