​VT Bus – Når turen skal være forkælelse

En bustur kan være meget mere end kørsel fra A til B. Vil du og dit selskab forkæle jer selv med en eksklusiv oplevelse? Så vælg vores lækre VIP-minibus og kombiner oplevelsen med lækkerier som bobler og små snacks undervejs på turen. 


I VT Bus tager vi afsæt i dine behov i forhold til turen. Det sikrer, at vi rammer dine forventninger til turistkørsel. Vi er meget mere end moderne turistbusser og dygtige chauffører og arrangerer gerne en forkælelsestur for dig og din gruppe. Med booking af alt fra overnatninger og restaurantbesøg til koncertbilletter eller andre aktiviteter og forplejning i bussen. Vi står for alt det praktiske omkring turen, og du kan koncentrere dig om at nyde samværet med venner og familie på en tur skræddersyet efter jeres ønsker.


VIP-minibussen er en Mercedes Sprinter indrettet med lædersæder, to borde og udstyret med klimaanlæg, køleskab og stort bagagerum.


Minibussen har plads til 16 personer samt en rejseleder, og er din garanti for transport i topklasse.


Ønsker du at booke en tur i vores VIP-minibus eller ønsker du yderligere information.

Kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.