Buskørsel for kirker og menighedsråd

Arrangerer din kirke eller menighedsråd busture og udflugter for kirkegængere og sognebørn? Når du vælger VT Bus som dit busselskab, bliver din tur kørt i nye og behagelige turistbusser og med erfarne chauffører bag rattet. Det skaber en perfekt ramme om jeres tur med socialt samvær og hyggelige oplevelser i centrum.


Har du selv arrangeret indholdet på din tur og efterspørger transport i komfortable turistbusser? Eller ønsker du en færdigarrangeret udflugt eller endagstur, hvor transport, museer og aktiviteter samt restaurantbesøg er booket for din gruppe? I VT Bus løfter vi begge opgaver med afsæt i dine ønsker til buskørsel. Vi kører kirkekørsel for Brejning og Gauerslund kirker.


Ønsker du at booke en bustur med VT Bus?

Kontakt VT Bus på telefon 28 44 80 02 eller mail: VT@VTBus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.