Sådan! FC Fredericia og Kolding IF Fodbold videre i pokalen

FC Fredericia og Kolding IF Fodbold slog begge højere rangerende klubber ud af Sydbank Pokalen. I aftes vandt FC Fredericia hjemme på Monjasa Park 5-3 efter straffesparkskonkurrence mod Superligaklubben Viborg FF. 2. Divisionsklubben Kolding IF Fodbold tog tirsdag også en flot skalp i pokalturneringen, da Esbjerg fB fra 1. division blev besejret med 2-1 på Autocentralen Park efter forlænget spilletid. 


I VT Bus glæder vi os over vores klubbers flotte resultater, og vi ser frem til at køre for Kolding IF Fodbold og FC Fredericia i tredje runde af Sydbank Pokalen. FC Fredericia møder AB i Gladsaxe, og Kolding IF Fodbold skal en tur til Brabrand.


Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.