Gratis fodboldfest i Fredericia på fredag

I VT Bus er vi glade for at kunne bakke op om topholdet i NordicBet Ligaen FC Fredericia. Når klubben på fredag den 17. september tager imod FC Helsingør, er der dømt gratis fodboldfest med indvielsen af den nye Monjasa Tribune på Monjasa Park.

  

I VT Bus håber vi at rigtige mange mennesker vil komme forbi og være med til at skabe en festlige ramme om indvielsen og topopgøret mod FC Helsingør. Programmet byder blandt andet på indslag med Melvin Kakooza (Sunday), en speciel FC Fredericia-indvielsestrøje til de første 1000 tilskuere, og officiel indvielse af tribunen ved borgmester Steen Wrist.


Dørene åbnes kl. 16.00 og kampen mellem FC Fredericia og FC Helsingør sparkes i gang kl. 18.00.


Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk Vi kører for FC Fredericia og Kolding IF Fodbold.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.