Gulkrogcentret havde en god tur til Spreewald

I slutningen af august og begyndelsen af september var 30 deltagere med brugerrådet ved Gulkrogcentret i Vejle på en busrejse til Spreewald i Tyskland. Rejsearrangøren var VT Bus, og Stig Rosthof, der er formand for brugerrådet, fortæller, at deltagerne på rejsen har været begejstrede for fem dages turen til den østlige del af Tyskland.

- Tilbagemeldingerne fra deltagerne og min oplevelse er, at det har været en rigtig god tur til Spreewald. Alle var glade for chaufføren og rejselederen, og vi boede på et dejligt 3-stjernet hotel. Chaufførens køreevner gjorde turen i bussen behagelig, og det var rart, at han også kørte på mindre veje undervejs, så vi rigtigt kunne nyde Spreewald-området og den flotte natur, fortæller formand for brugerrådet ved Gulkrogcentret, Stig Rosthof.

Det er anden gang, at brugerrådet ved Gulkrogcentret har været på en busrejse med VT Bus, og formanden fortæller, at det ikke bliver sidste gang.​​

- Vi er allerede ved at tale med VT Bus om, hvor turen skal gå hen til næste år. Jeg kan i høj grad anbefale VT Bus som rejsearrangør af en grupperejse i bus. Alting fungerer som aftalt, og der har aldrig været noget at sætte en finger på. Chaufføren og rejselederen fra VT Bus var dygtige til at tage hensyn til, at vi havde nogle deltagere, som var dårligt gående. Vi har tidligere oplevet chauffører og rejseledere fra andre selskaber, der ikke formåede at sætte tempoet efter vores deltagere, og det har stor betydning for rejseoplevelsen, siger Stig Rosthof. ​​


Er du interesseret i at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde inden for grupperejser i bus? Kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk Vi er medlem af Rejsegarantifonden med nr. 2476.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.