​Sådan! Kolding IF Fodbold videre i pokalen

I VT Bus glæder vi os over, at Kolding IF Fodbold fra 2. Division i aftes spillede sig videre i Sydbank Pokalen med en sejr over Nykøbing FC fra 1. Division. Hjemme på Autocentralen Park vandt Kolding IF Fodbold med 6-5 efter straffesparkskonkurrence. Den ordinære kamp endte 2-2. Med sejren er Kolding IF Fodbold klar til kvartfinalen i pokalturneringen.

I VT Bus er vi Sølvpartner i Kolding IF Fodbold, og vi kører for klubbens elitehold til udekampe. 


Vi bakker også op om FC Fredericia, der har mulighed for at gøre naboerne kunsten efter, når de på tirsdag den 26. oktober kl. 18.00 hjemme på Monjasa Park møder Hvidovre IF i kampen om en plads i kvartfinalen.

Kvartfinalerne i Sydbank Pokalen afvikles til december og spilles over to kampe.

Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel med nye turistbusser eller bestille en tur. Så kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk 

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.