VT Bus med på FC Fredericias rejse mod toppen

Med søndagens flotte 4-0 sejr hjemme over Vendsyssel FF tog FC Fredericia tredje sejr på stribe i NordicBet Ligaen. De tre point betyder, at klubben er á point med FC Helsingør i toppen af landets næstbedste række. I VT Bus bakker vi op om FC Fredericia og kører for holdet til udekampene.


​Vi støtter også Kolding IF Fodbold, der flot har spillet sig i kvartfinalen i Sydbank Pokalen, hvor der venter et brag af et lokalopgør mod Vejle Boldklub. De to kampe i kvartfinalen spilles i begyndelsen af december.


​Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel med nye turistbusser eller bestille en tur. Så kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk


Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.