VT Bus med på FC Fredericias rejse mod toppen

Med søndagens flotte 4-0 sejr hjemme over Vendsyssel FF tog FC Fredericia tredje sejr på stribe i NordicBet Ligaen. De tre point betyder, at klubben er á point med FC Helsingør i toppen af landets næstbedste række. I VT Bus bakker vi op om FC Fredericia og kører for holdet til udekampene.


​Vi støtter også Kolding IF Fodbold, der flot har spillet sig i kvartfinalen i Sydbank Pokalen, hvor der venter et brag af et lokalopgør mod Vejle Boldklub. De to kampe i kvartfinalen spilles i begyndelsen af december.


​Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel med nye turistbusser eller bestille en tur. Så kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk


Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.